BRILLGAARD ApS


BRILLGAARD ApS, er funderet på den tidligere Rungsted virksomhed J. Brillgaard-Pedersen VVS.


Virksomhedens mål er at bringe de gode traditioner/kvaliteter videre og samtidig satse på unikke produkter og god service.

Vi har etableret os i Hørsholm, tæt på vores kunder. Har De brug for kyndig vejledning står vi gerne til disposition. Vi kan f.exs. tilbyde professionel rådgivning i forbindelse med renovering af badeværelser. Vi samarbejder med autoriseret VVS-installatør KM vvs!

Vores målsætning er, at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau og dermed tilfredse og trygge kunder.

For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det vores mål altid at levere et stykke arbejde, som indfrier kundens forventninger i henhold til den indgåede aftale. Skulle der mod al forventning alligevel ske en fejl, beder vi Dem venligst kontakte os med det samme, så vi kan rette fejlen hurtigst muligt.

Vi vil gerne blive dygtigere til at servicere Dem som kunde, så vi hører gerne Deres mening om virksomhedens serviceniveau, så De er velkommen til at kontakte os under menuen "kontakt"


Brillgaard

Autoriseret VDBO-Boligmontør

VE-Godkendt Montørvirksomhed

KMO-Certificeret 

Medlem af Tekniq Garanti