Brillgaard leverer og monterer gulvvarmesystemer!


Brillgaard kommunikerer omkring kundens ønsker og behov. Det  er vigtigt for Brillgaard, at kundens ønsker og behov indfris, dog kan det ske, at ønsker og behov ikke altid kan indfris på grund af placering af afløb og andre vigtige installationer der skal tages hensyn til. 


Brillgaard leverer materialer og baderumsmøbler efter kundens ønsker af hensyn til garantien. Det sparer kunden for en del besvær hvis en produkt har fået transportskade eller går i stykker på et tidspunkt. 


Hvis kunden selv skal stå for garantien, skal kunden selv afmontere og returnere produktet til leverandør eller butik, hvor produkterne er købt. Og det er ikke uden menneskelige omkostninger. 

Derfor anbefaler Brillgaard at returnere produktet til leverandøren under garantien. Det sparer kunden for en masse besvær og ikke mindst tid.


Brillgaard fremsender et tilbud, som skal bekræftes med underskrift. Når først tilbuddet er underskrevet, kan det ikke ændres længere. Brillgaard bestiller og køber alle produkterne hjem til kunden.

Kundens valg af placering af diverse baderumsmøbler, sanitet osv., som er aftalt i tilbuddet, kan derfor ikke ændres senere, når først placeringerne er gjort klar!Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Accepter